Paardrijden Warmenhuizen

In Warmenhuizen, dicht bij Alkmaar en Schagen kunt u paardrijden in onze mooie, kleinschalige manege de Blauwe Kneppel. Wij verzorgen ponyrijlessen, rond rit met oldtime trekker en huifwagen, poets en zadelles, privé paardrijlessen en kinderpartijtjes met onze diervriendelijke paardenrassen.

Goed bereikbare manage

Warmenhuizen is centraal gelegen op nog geen 15 kilometer van Alkmaar en 10 kilometer van Schagen. Goed bereikbaar en prachtig gelegen als uitvalsbasis voor een mooi dagje paardrijden in de prachtige omgeving.

Leren ponyrijden

Natuurlijk kunt je bij ons ook leren ponyrijden. Veel kinderen uit de directe omgeving,  Heerhugowaard, Alkmaar, Schoorl of Schagen zoeken onze gezellige manege op  waarbij het contact tussen mens en dier voorop staat. Wij geven op een recreatieve manier les.

Paardrijden met kinderfeestje

Wilt u met een kinderfeestje gaan paardrijden, dan kunt u ook prima bij ons terecht. Ieder kinderpartijtje wordt gegarandeerd een succes:

  • Wij hebben sterke, kindvriendelijke paardenrassen.
  • We gaan er op uit om leuke spelletjes te doen met de paarden.
  • We gaan de paarden poetsen en versieren.

Klik hier voor een overzicht van de prijzen.

Kom kijken

Onze manege verzorgt lessen, partijtjes en ritjes voor de hele omgeving van Warmenhuizen, waaronder ook Alkmaar, Schagen en Heerhugowaard. Wilt u eens een kijkje komen nemen? Dat kan altijd op woensdagmiddag en zaterdagmiddag. Of maak een afspraak voor een andere dag. Tel: 06-51254357.
U kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen.