Paardrijden Warmenhuizen

In Warmenhuizen, dicht bij Alkmaar en Schagen kunt u paardrijden in onze mooie, kleinschalige manege de Blauwe Kneppel. Wij verzorgen paardrijlessen, paard en wagenritten, poets en zadelles, privé paardrijlessen en kinderpartijtjes met onze diervriendelijke paardenrassen.

Goed bereikbare manage

Warmenhuizen is centraal gelegen op nog geen 15 kilometer van Alkmaar en 10 kilometer van Schagen. Goed bereikbaar en prachtig gelegen als uitvalsbasis voor een mooi dagje paardrijden in de prachtige omgeving.

Leren paardrijden

Natuurlijk kunt u bij ons ook leren paardrijden. Zowel volwassenen als kinderen uit de directe omgeving of uit Heerhugowaard, Alkmaar, Schoorl of Schagen zoeken onze gezellige manege op voor professionele paardrijlessen door gediplomeerde instructeurs, waarbij het contact tussen mens en dier voorop staat.

Paardrijden met kinderfeestje

Wilt u met een kinderfeestje gaan paardrijden, dan kunt u ook prima bij ons terecht. Ieder kinderpartijtje wordt gegarandeerd een succes:

  • Wij hebben sterke, kindvriendelijke paardenrassen.
  • We gaan er op uit om leuke spelletjes te doen met de paarden.
  • We gaan de paarden poetsen en versieren.
  • Wij helpen bange kinderen snel over hun angst voor paarden heen.

Paardrijden met een kinderfeestje is bovendien niet duur. Klik hier voor een overzicht van de prijzen.

Kom kijken

Onze manege verzorgt lessen, partijtjes en ritjes voor de hele omgeving van Warmenhuizen, waaronder ook Alkmaar, Schagen en Heerhugowaard. Wilt u eens een kijkje komen nemen? Dat kan altijd op woensdagmiddag en zaterdagmiddag. Of maak een afspraak voor een andere dag. Tel: 06-51254357.
U kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen.