Tarieven

Kwartaal kaart

Wij werken met kwartaal kaarten. Deze leskaart bestaat uit 13 lessen en is 3 maanden geldig. Iedere 3 maanden begint er weer een nieuwe leskaart. Aanvangsdata zijn 1 februari, 1 mei, 1 augustus en 1 november van ieder jaar. Aan het eind van de 3 maanden vervalt de leskaart. Alle lessen die minimaal 24 uur voor aanvang van de les zijn afgemeld kunnen binnen de geldigheidsduur van de kaart worden ingehaald (bij voldoende plaats in de lessen)

Lesovereenkomst

Iedere ruiter moet een lesovereenkomst tekenen. Dit is het inschrijfformulier. Onder de 18 dient een ouder/verzorger deze overeenkomst ook te tekenen. Met de handtekening op het inschrijfformulier geef je aan kennis te hebben genomen van de algemene informatie. Je wordt dan lid van Manege en Ruiterbond. Dit is verplicht voor iedere ruiter die bij ons rijdt. Uitzondering zijn kinderfeestjes en de eerste proefles. Een les overeenkomst kost €20,- per jaar (2022, prijswijziging voorbehouden) Wij noemen dit ook wel contributie.

Als de ruiter meedoet aan een eerste activiteit krijgt de ruiter een ruiterpaspoort. In dit paspoort kan je alle activiteiten bij laten schrijven. Je krijgt zo een leuk naslag werkje.

Je krijgt als ruiter ook 4 keer per jaar het magazine ManegeRuiter thuis gestuurd

Kwartaal kaart (13 lessen)
of per maand (allen bij automatische incasso)
€ 174,-
€  58,-
Losse Groepsles (1 uur)
€ 17,50
Privéles (half uur)
€ 25,-
Kinderverjaardag
(incl. chips en limonade, voor meerprijs patat, knakworst en limonade 2,50 pp)
€ 120,-
(2uur, +/- 8 pers)
Huifwagen met oldtimer tractor
Op aanvraag